CICEK BEUNINGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 677 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cicek Beuningen. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 20:48 De pizza die wij hebben besteld waren prima maar 2,5 uur wachten op de bestelling was belachelijk
23 feb 2024 om 20:43 De Vlaamse frieten waren oudbakken zelfs mn hond trok z’n neus ervan op !!! Ik heb ze zo in de kliko gegooid bah!!!
20 feb 2024 om 2:25 het was heerlijk
18 feb 2024 om 19:27 alles is goed, maar je bent mijn cola vergeten
15 feb 2024 om 0:46 Het was weer heerlijk, goed warm en netjes op tijd!
14 feb 2024 om 19:44 Lekker gegeten, snel bezorgd
7 feb 2024 om 7:30 Echt heerlijk gegeten en snel bezorgd. Prima
4 feb 2024 om 19:42 Pizza en pasta waren heerlijk..
28 jan 2024 om 22:06 Lekkere snelle bezorging op zondag! Helemaal op tijd. Top! Lekker gegeten en het was compleet en lekkerrrrrr
2 jan 2024 om 14:29 Pasta en de pizza waren heerlijk! Dank jullie wel!
1 jan 2024 om 19:03 Goede maaltijden friet krokant en warm
29 dec 2023 om 13:54 Het eten was heerlijk en de service was echt top. We vergaten suiker mee te nemen naar ons vakantiehuis. Ik belde het restaurant en vroeg of ik bij hun wat suiker kon kopen. De bezorger verscheen met een hele pak suiker en weigerde betaald te krijgen